Fixartjänst, Rabatter

Fixartjänst

I Kungsbacka kommun finns en fixartjänst för dig, som är över 68 år.
Fixaren hjälper dig med sådant, som du inte klarar av själv och som kan innebära en risk för att du ramlar. Det kan vara att sätta upp gardin etc. Det handlar om enklare sysslor, som inte görs av hemtjänsten eller personal på ditt boende.
Fixaren arbetar måndag till fredag. Om du vill ha hjälp av fixaren ringer du till Kungsbacka Direkt, som tar ditt namn och telefonnummer. Fixaren ringer sedan upp dig för att bestämma en tid. Fixartjänst är gratis.

Kungsbacka Direkt tel. 0300 – 834000 eller e-post: info@kungsbacka.se

Mot uppvisande av medlemskortet för innevarande år får PU:s medlemmar följande rabatter:

1999it, Kabelgatan 13. 10% på dataservice – inneservice (inlämnad reparation till 1999it) och 10% på dataservice – uteservice (reparation eller annat arbete utfört hos kund). På arbete som utförs i bostaden utgår RUT-avdrag om inget annat anges.
Café Zia, Valands Promenad 9d. Där kan du fika med 5% rabatt mot uppvisande av medlemskortet.
Fot & Hälsokliniken, Södra Torggatan 8. 15 % på skor till ordinarie pris.
Ge-Hå:s Konst o. Inramningar, Kyrkogatan 1. 15 % på inramning.
Hjälmeskulla Handelsträdgård AB, Hällingsjövägen 360, Kungsbacka. 10 % på samtliga produkter. Rabatten gäller ej på binderi och grupper, samt på rabatterade priser eller erbjudande.
Jannes Färg & Tapet, Lilla Verkstadsgatan 7. 10 % på varor till ordinarie pris, ej på konstnärsmaterial.
Kahls The & Kaffehandel, Kungsmässan. 10 % på kaffe och te.
Kungsur, Kungsmässan. 10 % på ordinarie pris vid köp av armbandsur.
Optikkällaren i Kungsbacka AB (Glasögonmagasinet), Borgmästaregatan 8, Kungsbacka. 20 % rabatt på hela sortimentet. Gäller ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vanlig synundersökning är gratis vid köp av glasögon.
Sko & Väskhörnan, Vallgatan 1. 10 % på alla skor till ordinarie pris.
House of Color/S.O. Börjessons Färg & Tapeter, Lilla Hantverksgatan 5. 10 % på ordinarie priser.
Walter Hansson Elab/ELON, Hantverksgatan 3. 10 % på installationsmaterial och 10 % på ljuskällor (gäller ej LED och julartiklar), vid köp och betalning i affären. Vitvaror offertpris.
XL BYGG Onsalavillan Byggvaror, Magasinsgatan 19. Rabatten varierar beroende på produkt. Uppge gärna kundnummer 116 665.