Teater Resor Badhus Gympa

Musik, Teater, Konst och Historia

På grund av rådande omständigheter finns inga planerade resor till teaterföreställningar utanför Kungsbacka. Här på hemsidan  kommer det att anslås om det eventuellt skulle bli aktuellt med en bussresa till någon föreställning i Göteborg.
Däremot har Kungsbacka Teater många trevliga föreställningar i höst. Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå tel 0300-834595 eller www.ticketmaster.se. Teaterns biljettkassa öppnar en timme före varje föreställning.
För övrigt hänvisas till digitala föreställningar på nätet.

Resor hösten 2021

Hemlig resa 1
Nu får det vara slut på ”Pandemin”! PU bjuder in till en hemlig resa 21/9 kl. 07.30 från Resecentrum. Som vanligt intressanta besök, morgonfika och lunch. Vi räknar med att alla är fullvaccinerade. 50 platser i bussen – först till kvarn …
Anmälan startar 19/8 och pågår t. o. m. 6/9. Pris 600 kronor/person, betalning senast den 10/9 till Bg. 5024-6768. Vi hoppas att Ni vill och vågar!!
PS. Inga långa promenader – vi kör drive in!!!

Hemlig resa 2, inställd.
Snart är det jul igen!!
Hemlig resa till julmarknad – en av Sveriges största – 19/11 kl. 10 från Resecentrum. Besök på marknaden och julbord på trevlig restaurang.
Anmälan startar 19/8 och pågår t.o.m. 25/10. Pris 550 kronor/person, betalning senast den 8/11 till Bg. 5024-6768. Vi räknar med att alla är fullvaccinerade. 50 platser i bussen – först till kvarn…

Hur fördelas platserna om en resa blir fullbokad? Och det blir de ofta! Först till kvarn gäller. Det lönar sig alltså att anmäla sig så tidigt som möjligt.
Efter att sista dag för betalning passerats kan erlagd betalning inte återfås, om inte kölista finns. Om du får förhinder i sista minuten, dvs innan bussen skall avgå från Kungsbacka ringer du reseledaren Rolf Wikhalls mobil 070-8519675.

Nyfiken på tidigare resor?
Berättelser från våra resor finns under Minnen från resor och möten

Kungsbacka Badhus
GUIDAD VISNING
Tisdag 14 september kl 09.00
Samling i receptionen
PU´s ledare är Gunilla Segge
Vi får en guidad visning av Josefine på vårt nya fina badhus då vi får se alla bassänger, bastur och en underbar relaxavdelning.
Josefine informerar även om olika gym- och gruppträningsprogram till en kopp kaffe i cafeterian. Rundtur med kaffe bjuder badhuset på.
Max 30 personer som vid behov kan delas upp i två grupper.
Anmälan senast den 9 september via formuläret nedan eller till expeditionen.
Tag med inneskor, annars måste du gå barfota.

HÄLSOGYMPA/SENIORGYMPA
Onsdag 6 oktober kl 10.00-10.45
Samling i receptionen
PU´s ledare Gunilla Segge
Hälsogympa/seniorgympa är ett pass som Elin leder och det innehåller kondition, styrka och rörlighet. Inga svåra koordinationsövningar utan enkla rörelser som alla kan
utföra efter sin bästa förmåga.
Huvudfokus är att alla kan vara med.
Badhuset bjuder på detta provgympapass och med kaffe som
avslutning i cafeterian.
Max 35 personer som vid behov delas upp i två grupper.
Anmälan senast den 13 september via formuläret nedan eller till expeditionen.